Brigitte Pastramă, amenințată cu moartea, din cauza expunerii la TV: "Viața mea e pusă pe tapet"

 

Brigitte Pastramă trece prin momente complicate, după ce a fost amenințată cu moartea de un individ straniu. Potrivit spuselor sale, faptul că s-a expus atât de mult în spațiul public a dus la asemenea comportamente din partea anumitor persoane.

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii reality-ului “Brigitte & Pastramă” de pe Antena Stars, acolo unde sunt extrem de transparenți și unde le arată telespectatorilor cu lux de amănunte cum anume se desƒășoară o zi din viața lor.

Pe lângă baza mare de admiratori pe care o au, Brigitte și Florin Pastramă au reușit să stârnească și multă invidie din partea oamenilor, uneori situația denaturând. Așa cum s-a întâmplat și de această dată când bruneta a fost amenințată cu moartea pentru comportamentul pe care l-a prezentat în reality show.

„De la început voi ați înțeles că am un reality și că viața mea și a lui Florin sunt puse pe tapet, dar a ajuns în așa o situație chestia asta în care oamenii o iau ca o chestie directă. Vreau să vă zic că am și primit amenințări de la anumiți oameni care nu înțeleg de ce se întâmplă lucurile așa. E doar viața mea. Vreau să vă zic un lucru tuturor: Dumnezeu care e deasupra tuturor știe și lucrurile care se văd și cele care nu se văd. Eu nu sunt un om fățarnic, viața mea e asta. Eu dau explicații și-mi e frică doar de Dumnezeu, de oameni nu”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest