Brigitte Pastramă, criză de gelozie! „L-a luat gura pe dinainte și mi-a spus că mergea la agățat!”

 

Apariția unui vechi prieten al lui Florin a dat-o peste cap de Brigitte, mai ales când acesta s-a apucat să povestească aventurile pe care le-a trăit în Germania cu Pastramă.

 

Reîntâlnirea dintre Florin Pastramă și vechiul prieten Cristi a dus la o criză de gelozie din partea Brigittei. Mai ales când cei doi au început să depene amintiri. În trecut, cei doi vechi prieteni obișnuiau să iasă împreună și să vorbească cu mai multe femei, iar pe vedetă a deranjat-o foarte mult ceea ce a auzit. Mai mult, după ce au povestit cum agățau împreună în Germania, Brigitte a devenit geloasă.

 

„Nu știu ce fel de relație a avut cu Florin. L-a luat gura pe dinainte și mi-a spus că mergea la agățat, lucru care pe mine m-a deranjat enorm. Florin e un om schimbat, un om nou”, a spus Brigitte, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

 

Florin a confirmat că s-a schimbat, spunând că a devenit copilul lui Isus. Brigitte, chiar dacă a fost deranjată de cele auzite, înțelege că relația cu ea l-a schimbat pe soțul ei. Acesta trăiește o altfel de viață acum și este fericit. Florin Pastramă a păstrat legătura cu prietenul său, dar nici vorbă să facă ceea ce obișnuia înainte.

 

„Am avut pe suflet să-i spun că noi ne călăuzim prin cuvânt și ne încredințăm Domnului, în fiecare zi. Modul în care noi trăim în ziua de astăzi, nu este modul în care a trăit Florin până acum câțiva ani.”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest