Brigitte Pastramă, dezvăluiri cu ochii în lacrimi, despre mariajul cu Ilie Năstase: „S-a purtat urât cu mine”/ VIDEO

 

Brigitte a vorbit mai deschis ca niciodată despre motivele care au dus la divorțul de Ilie Năstase, deși l-a iubit nebunește. Bruneta s-a confesat în fața lui Florin Pastramă și a dezvăluit că a fost la un pas de a renunța la religia ei de dragul fostului soț!

În cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”, tenisiunile au atins cote alarmante în momentul în care Brigitte l-a comparat pe Florin Pastramă cu fostul soț. Sătul să audă numele lui Ilie Năstase în familia lui, Florin a explodat și și-a exprimat frustrarea.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (...) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”, spune acesta supărat.

Brigitte i-a explicat cu ochii în lacrimi lui Florin că a nutrit sentimente reale și puternice pentru Ilie Năstase, însă din cauza lucrurilor la care a fost supusă, mariajul lor a luat sfârșit. Bruneta a mărturisit că dacă nu ar fi fost înșelată de fostul tenismen, probabil ei și acum ar fi fost împreună.   

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine. Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine.”, a spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest