Brigitte Pastramă, facturi de 61 de milioane la întreținere! „Am oprit și tot se învârtea ceasul la apă!”

 

Brigitte Pastramă a făcut pe detectivul și a realizat cum a ajuns să primească facturile uriașe.

 

Soția omului de afaceri Florin Pastramă a rămas mască atunci când a văzut facturile la întreținere. Prima în valoare de 45 de milioane de lei vechi, a doua 16 milioane. Costurile cele mai mari proveneau din consumul la apă. Numărul metrilor cubi era uriaș. Așa că, nervoasă la culme, Brigitte Pastramă a luat situația în propriile mâini și a început să facă cercetări pentru a-și da seama cum s-a ajuns la sumele fabuloase.

 

Enervată teribil de costurile uriașe, vedeta a luat atitudine și a încercat să descopere care este motivul pentru care a fost pusă să plătească atât de mult la întreținere în ultimele două luni. Așadar, Brigitte Pastramă a făcut tot ce i-a stat în putință să vadă care este, de fapt, problema, așa că bruneta a oprit apa o zi întreagă. Nu mică i-a fost mirarea focoasei brunete să contemple cum contorul de apă se învârtea în continuare.

 

„Mi-au venit foarte mult facturile de apă. Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună de apă și următoarea lună 16 milioane și atunci am zis hai să verificăm. Am oprit tot și totuși se învârtea ceasul de apă de la oraș. Am mers în castel am închis tot. Se învârtea ceasul de la apă”, a povestit Brigitte la Antena Stars.

 

Drept urmare, Brigitte Pastramă a realizat că cineva s-a racordat la rețeaua de apă a familiei și consumă într-un ritm record: „Atunci am văzut că, de fapt, cineva consumă din exterior apă, închizând totul, mi-am dat seama că e o problemă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest