Brigitte Pastramă, la capătul puterilor, din cauza fiului ei: „Mi-a distrus o familie, nu o să-i mai îngădui să mi-o distrugă și pe a doua”

 

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor, din cauza lui fiului ei. Ceea ce trebuia să fie o simplă vizită la nași, s-a transformat într-un coșmar de zile mari, bruneta izbucnind în lacrimi și făcând acuzații grave, după ce Robert a fost protagonistul unei scene violente.

Deși începutul zilei părea mai senin ca niciodată, lucrurile au luat o turnură neplăcută într-o fracțiune de scenă. Robert a devenit violent, făcând o scenetă în care susținea că nu a fost respectat, iar Brigitte i-a spus ferm că nu acceptă ca în numele ei să fie aruncat cu noroi din cauza lui.

„Eu vreau să fiu respectat, bă! În orice casă aș fi, eu am oferit respect, vreau respect!”, au fost spusele lui Robert, înainte a scuipa în direcția persoanelor care l-au enervat.

Brigitte a izbucnit în lacrimi de supărare!

După ce Robert a plecat de la masă, Brigitte a rămas doar cu Florin și cu nașii, moment în care a izbucnit în lacrimi de supărare și neputință. Bruneta și-a adus aminte cum relația ei cu Ilie Năstase a fost distrusă de scenele violente făcute de fiul ei.

„Băi, eu înțeleg dacă greșesc cu ceva, dar eu nu trebuie să plătesc pentru greșelile lui. A sărit să îl bată pe Ilie și am zis că eu nu mai suport, prin câte am trecut ani de zile și cât m-a chinuit! El mi-a distrus o familie și nu o să-i îngădui să mi-o distrugă și pe a doua. Doamne, Tată, te rog, ajută-mă!”, a spus Brigitte, printre suspine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest