Brigitte Pastramă s-a supărat pe Florin! Scandalul a pornit de la termopane!

 

Florin Pastramă face ce face și trece peste cuvântul soției. De neacceptat, pentru Brigitte, fapt care a dus la o nouă ceartă în familie.

 

Brigitte și Florin Pastramă muncesc de zor, cot la cot cu angajații, pentru amenajarea restaurantului Jungla. În toiul acțiunii, fiind atâtea lucruri de pus la punct, inevitabil apar și certurile între cei doi, care, se pare, au viziuni diferite asupra modului de lucru și aspectului pe care trebuie să-l aibă locația pe care vor să o deschidă.

 

Geamurile termopan au fost cele care au încins din nou spiritele în familia Pastramă. Brigitte își dorește ca treburile să funcționeze după bunul plac, iar munca angajaților să fie cât ma ușoară și rapidă, așa că frumoasa brunetă voia să fie cât mai mult simplificată treaba. Florin nu a fost de acord cu decizia lui Brigitte, așa că a ales să încalce cuvântul soției sale. Și de aici a pornit cearta!

 

După ce a făcut cum l-a tăiat capul, Florin Pastramă a recunoscut în cele din urmă că soția are întotdeauna dreptate: „Sincer, Birgitte avea dreptate și ținea mai mult la noi, să nu muncim mult. Însă eu, punând suflet și dorind să iasă totul perfect, m-am sfătuit cu băiatul care se ocupă de termopane, care mi-a zis că pentru ca totul să iasă bine trebuie să spargem și să scoatem un rând de pavele. Decât să turnăm și să iasă urât, una mai sus și una mai jos…Vizual nu era ok, se vedea betonul în junglă. Am căzut de acord să spargem și să iasă totul perfect. Așa că nu am mai întrebat-o pe Brigitte. Ea și-ar fi dorit să fie un geam mai sus și unul mai jos, dar să fie mai puțin de muncă pentru mine și pentru băieți”.

 

Furioasă, Brigitte a spus: ''M-a cam enervat Florin, cu faptul că, a greșit tehnica cu montarea termopanului și mi-a tăiat toată energia. Așa că m-am apucatt de montat plante. Eu îmi doresc să fac acest design de șapte ani de zile, de când am început pentru prima dată să fac castelul'.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest