Brigitte Pastramă și-a ales cea mai extravagantă rochie: „Am avut foarte mari emoții!”

 
Pentru un eveniment cu totul special, Brigitte a ales rochia perfectă. Vedeta a recunoscut însă că i-a fost puțin teamă înainte de a o proba.
 

Brigitte și Florin Pastramă au fost invitați de onoare la un eveniment important. Așa că au lăsat de-o parte lucrările de pe șantier și, după ce au scotocit pe instagram după cele mai spectaculoase ținute, au plecat la atelierul Mihaelei, prietenă a cuplului.

 

Brigitte nu a mai participat de mult la un eveniment monden, așa că și-a dorit foarte tare să iasă în evidență. Drept urmare a căutat o rochie spectaculoasă, care să-I pună în valoare calitățile. ,Am stat foarte mult sa ma gândesc cum voi putea să fiu in atenția tuturor și am apelat la aceasta cunoștință a lui Florin care face ținute extravagante”, a declarat Brigitte în cadrul show-ului Brigitte și Pastramă.

 

Pandemia de Covid 19 a fost cea care a pus pe stop viața agitată a cuplului, astfel încât la revenirea în „lumina reflectoarelor”, Brigitte și-a dorit să facă o impresie cât mai puternică. ,,După un an si jumătate de pandemie avem ai noi primul eveniment la care o sa mergem bineînțeles împreună. Eu am mai fost la aniversarea unei prietene, dar mâine o sa mergem împreună la un eveniment special. Acum îmi aleg o rochie, pentru că suntem invitați de onoare, iar tema evenimetului este extravaganță și nu puteam să mă gândesc decât la prietena mea, Mihaela, care face asemenea rochii.”, a precizat Brigitte

 

Vedeta a recunoscut că în pandemie nu a mai fost atât de atentă la dietă, la ceea ce consumă și a pus câteva kilograme pe ea, astfel încât a trecut de la măsura 38 la 40. În cele din urmă, după ce a probat rochia care i-a plăcut cel mai tare, Brigitte a răsuflat ușurată: ,,M-am uitat puțin pe Instagramul Mihaelei si am văzut trei rochii care mi-au plăcut, dar am foarte mari emoții pentru că din cauza pandemiei cu COVID-19 eu m-am îngrășat foarte tare, nu mai sunt măsura 38, sunt 40. Am zis sa mai plusez puțin și sa încerc ținuta cea mai extravagantă, o rochie portocalie si m-a încăput, se pare ca m-am îngrășat doar puțin. Am respirat ușurată când m am văzut îmbrăcată cu cea mai frumoasă și extravagantă ținută".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest