Brigitte Pastramă, umilită total de o angajată! Femeia le-a dat muncitorilor o poză cu vedeta în lenjerie intimă: “Cu ce ți-am greșit?” VIDEO

 

Brigitte a izbucnit în lacrimi, după ce o fotografie de-a ei în lenjerie intimă a ajuns în posesia angajaților din firma ei. Se pare că cea care ar fi făcut publică imaginea a fost chiar una dintre angajatele sale de încredere.

În cadrul reality show-ului “Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, Brigitte a fost protagonista unui moment sensibil cauzat de răutatea unei angajate de încredere. Bruneta a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că mai mulți angajați din firma sa și-au dat demisia, după ce Gia, o altă angajată, a îmbrăștiat o serie de imagini cu vedeta în lenjerie intimă.

Supărată la culme pe gestul femeii, Brigitte Pastramă a sunat-o pentru a o trage la răspundere și, așa cum era de așteptat, aceasta a aruncat vina în cârca altuia. Conversația s-a încheiat rapid, după ce angajata i-a închis telefonul în nas soției lui Florin Pastramă.

”Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu. I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (...) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat.  (…) Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci... Când ești bun ești luat de prost” , a spus Brigitte la Antena Stars în lacrimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest