Brigitte s-a enervat teribil pe Florin Pastramă: „El îmi traduce din română în română. Pe bune?!”

 

Bruneta s-a înfuriat teribil din cauza neatenției muncitorilor și și-a vărsat nervii pe Florin Pastramă.

 

Chiar dacă vremea s-a înrăutățit, Brigitte și Florin Pastramă sunt în continuare pe șantier, preocupați de amenajarea terasei și restaurantului Jungla. Cei doi lucrează de zor, cot la cot cu muncitorii, și, având în vedere preocuparea de care au dat dovadă, precum și timpul îndelungat petrecut cu amenajarea, cei doi au ajuns să se priceapă mai bine decât constructorii.

 

Așa că Brigitte împarte cu larghețe ordine în stânga și în dreapta, dorindu-și ca restaurantul să arate extraordinar. Iar când ceva nu-i convine caută imediat vinovați, iar cel mai la îndemână este soțul, Florin Pastramă, asupra căruia își varsă toți nervii.

S-a lăsat frigul și nu îmi doream altceva decât să mă duc acasă, unde e cald și bine. Pe șantier, două echipe de muncitori. M-au luat cu ușile, cu agregatele, nu am mai înțeles nimic. Florin și el bla bla bla, le-am zis liniște, să mă lase să mă gândesc. Am lipsit doar două – trei ore și parcă s-au acumulat o groază de probleme. Eu nu am decât un creieraș și îmi place să iau deciziile la rece. Așa că primul la care am urlat a fost, bineînțeles, Florin. Apoi i-am luat unu câte unul. Pentru că eu vreau să decid. La design nu mă bate nimeni. Florin nu-I cu design-ul. Așa că dacă vreți să mă întrebați despre așa ceva, trebuie să mă concentrez, să-mi fac viziune, să-mi curăț gândurile și să mă gândesc care e varianta cea mai bună și nu foarte costisitoare. Să o faci la prețul cel mai bun”, și-a expus Brigitte rolul conducător în operațiunile de la restaurant.

 

Iar, în timp ce unul dintre muncitori îi explica brunetei un plan pentru a soluționa una dintre multele neplăceri cu care se confruntă în amenajerea restaurantului și a terasei, soțul ei a intervenit, însă nu într-un mod politicos. Florin Pastramă a crezut că soția sa nu a înțeles ceea ce i-a spus anagajatul, deoarece cerea foarte multe detalii, astfel că nu a stat pe gânduri și a precizat că îi explică el cum stă treaba. Brigitte s-a arătat foarte revoltată penrtru că s-a băgat în discuția ei, de parcă până acum ea nu ar fi sot implicată în aceste lucrări

 

"Florin a intervenit așa peste mine. Deci el îmi traducea din română în româna, cam asta facea el. Pe bune", a declarat Brigitte, vizibil deranjată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest