Brigitte și Florin Pastramă au avut nevoie de psiholog! „Dacă Brigitte nu era o persoană așa impulsivă…”

 

Povestea de iubire dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost presărată cu numeroase certuri, așa că au decis să meargă împreună la un specialist.

 

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă este una tumultuoasă, marcată de numeroase tachinări și certuri, drept pentru care, consensual de această dată, vedetele de la Antena Stars au hotărât să ceară ajutor specializat. Cei doi au mers la psiholog pentru a-și rezolva problemele din cuplu.

 

La întâlnirea cu specialistul, Florin Pastramă s-a considerat binecuvântat că a ales să trăiască lângă Brigitte, spunând că tocmai pornirile impulsive ale acesteia l-au ajutat să se dezvolte spiritual. A spus că grație ei a reușit să înțeleagă că banii nu sut totul în viață și să pună pe primul plan credința și spiritualitatea. Bărbatul a mai spus că la început credea că psihologul ține cu soția lui, însă a încercat să se schimbe față de Brigitte deoarece este o persoană impulsivă, dar care l-a ajutat să crească foarte mult pe afacerist.

 

''Chiar vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis-o pe Brigitte, a fost ca Făt-Frumos. Cât alții creșteau în 10 ani, eu am crescut într-un an, mă refer spiritual. Sunt foarte bine, sunt foarte fericit și nu mai am viața pe care am avut-o până la 40 de ani, în care totul se încadra numai la bani, aveam bani și totul se cumpăra. Am înțeles că lucrurile astea nu sunt importante, cele mai important sunt sufletul și credința, iar atunci totul vine de la Dumnezeu. Dacă Brigitte nu era o persoană impulsivă, nu avea tonul mai ridicat, cu siguranță nu m-aș fi schimbat'', a declarat Florin Pastramă.

 

Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au îndrăgostit într-o competiție din cadrul unei show. Florin a declarat că cele mai multe certuri erau de la șofat, fiind o persaonă care nu prea respecta semnele de circulație. Recent, vedeta a decis să se schimbe, iar atunci când frumoasa brunetă este nervoasă, acesta trebuie să cedeze, să lase foarte mult de la el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest