Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat două locuințe și o mașină lui Robert Sfăt: „Nu mai cheltuie banii pe prostii”

 

Securea războiului între Brigitte și fiul ei a fost îngropată! Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat un apartament în care Robert va locui, o garsonieră unde va pune bazele carierei sale, dar și o mașină cu care să se deplaseze între cele două imobile și nu numai!

După o serie de scandaluri și cuvinte dure aruncate unul la adresa celuilalt, între Brigitte și Robert Sfăt pare că s-a așternut pacea.  Daca în urmă cu mai bine de o lună, fiul lui Brigitte făcea dezvăluiri șocante despre conviețuirea cu mama lui, soția lui Florin Pastramă dându-l afară din casă, iată că acum cei doi au ajuns la un numitor comun.

În ultima lună, Robert Sfăt a locuit în casa mamei lui Florin Pastramă, după ce a fost dat afară din casă de Brigitte. Acum, după o perioadă în care a existat timp ca toate lucrurile între ei să se așeze, Brigitte a decis să îi cumpere fiului ei un apartament cu două camere, o garsonieră unde își va putea face studioul muzical mult dorit, dar și un autoturism cu care va avea libertate de mișcare.

Fericită din cale-afară că fiul ei s-a schimbat și că nu mai există niciun conflict între ei, Brigitte a mărturisit că nu se aștepta ca momentul transformării lui să vină atât de repede.

„Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!", a precizat Brigitte Pastramă, în cadrul show-ului „Brigitte și Pastramă'.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest