Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit: „Am ajuns să fiu batjocorită! Sunt lucruri peste care nu poți trece” / VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, bruneta a anunțat că a ajuns la capătul puterilor, iar decizia ei de a pune pauză mariajului cu Florin vine ca o reacție normală după ce a îndurat atâtea violențe și bătăi de joc din partea familiei bărbatului.

Cu lacrimi în ochi, Brigitte Pastramă a mărturisit că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a soțului său. Potrivit spuselor sale, bărbatul a ajuns de nerecunoscut, din cauza problemelor pe care acesta le are în familie.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie...”, ne-a spus Brigitte.

Un alt motiv al despărțirii constă în modul în care Brigitte este tratată de familia lui Florin Pastramă. Bruneta a mărturisit că a îndurat umilințe greu de suportat din partea rudelor soțului său, însă acum a ajuns la capătul puterilor.

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive.

Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă.. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”, ne-a mai dezvăluit Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest