Ce a spus Robi despre ultima despărțire dintre Brigitte și Florin Pastramă: “Sunt grei de cap amândoi”/ VIDEO

 

După ce Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, Robi a tot încercat să găsească o soluție pentru a-i face pe cei doi să se împace. În cadrul reality-show-ului “Brigitte și Pastramă”, fiul brunetei a mărturisit că regretă că mama lui și soțul ei au ajuns, din nou, la cuțite.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton! Cei doi au fost de-a lungul timpului protagoniștii unor situații care i-au propulsat pe primele pagini ale tabloidelor și chiar dacă nu mulți au fost cei care le-au dat vreo șansă iubirii, amorezii au reușit să treacă peste toate impedimentele, în cele din urmă.

Însă cu toate acestea, tot există momente de tensiune intre ei, momente care se sfârșesc cu despărțiri de scurtă durată. Așa cum s-a intâmplat și de această dată, după ce Brigitte a decis să ia o pauză, după ce Florin Pastramă s-a comportat nepotrivit cu ea in fața muncitorilor.

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de indivit. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spala hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a fost replica venită din partea mamei sale, în emisiunea ”Brigitte și Florin Pastramă”.

Cum a comentat Robi despărțirea dintre Brigitte și Florin

Martor la intreaga situație, Robi i-a spus mamei sale că ii va fi alături mereu indiferent de alegerile sale, însă o sfătuiește să se gândească foarte bine în ceea ce îl privește pe Florin Pastramă.

”Pe mine mă bucură să vă văd împreună, prefer să rămân imparțial, dar, pentru că ești mama mea, mai important pentru mine este ca tu să iei decizia bună. Gândește-te și vezi ce faci”, i-a transmis tânărul brunetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest