Cum a fost Brigitte Pastramă umilită de Amalia Năstase în timpul mariajului cu Ilie Năstase: “Nimeni nu știe cât m-a batjocorit!”/ VIDEO

 

Noi amănunte șocante au ieșit la iveală din mariajul dintre Brigitte și Ilie Năstase! Partenera de viață a lui Florin Pastramă a făcut o serie de mărturisiri uluitoare despre episoadele cutremurătoare pe care a fost nevoită să le îndure ca soție a fostului mare tenismen. Mai mult decât atât, bruneta a recunoscut că a fost batjocorită în ultimul hal de Amalia Năstase, care nu a respectat-o niciodată ca soție a lui Ilie.

După ce a spus că nu îl va ierta niciodată pe Ilie Năstase pentru faptul că nu i-a fost alături atunci când a fost diagnosticată cu cancer, Brigitte a mai scos la iveală o serie de amănunte uluitoare din mariajul cu fostul mare tenismen.

Potrivit spuselor sale, nu a fost niciodată acceptată în grupul de prieteni al soțului ei, iar asta pentru că Amalia încă era considerată partenera de viață a lui Ilie Năstase, deși nu mai formau un cuplu de ceva timp.

Mai mult decât atât, Brigitte a recunoscut ca a fost umilită de Amalia în repetate rânduri, însă a fost nevoită să suporte comportamentul acesteia, din teama de a nu-l pierde pe Ilie Năstase.

“Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Ilie avea prieteni pe care Amalia i-a cunsocut de la el, iar noi nu mergeam in concedii cu ea. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el.  Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie. Până în ultimul an în care m-am răzvrătit și am răspuns într-un fel în care mi-am făcut singura dreptate. A spus multe lucruri în presă pe care le-am ascuns, că mergeam în concedii. Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău”, a spus Brigitte Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest