Cum arată, de fapt, relația dintre Florin Pastramă și fiica Brigittei: „Un copil răsfățat, cu vocea mamei ei!”/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că fiica Brigittei o moștenește în totalitate pe mama ei, în ceea ce privește comportamentul vulcanic. Astfel că Florin Pastramă de multe ori a fost pus în ipostaza de a soluționa conflictele care au existat între cele două. Iar pentru că a fost prins la mijloc, Sara a adoptat o atitudine destul de dură față de el. Însă, în prezent, lucrurile pare că s-ar mai fi schimbat între ei.

După ce a plecat de acasă din cauza neînțelegerilor cu Brigitte, Florin Pastramă s-a întors în căminul conjugal, lucru care i-a produs o mare bucurie Sarei. Iar asta și datorită beneficiilor financiare de care se bucură atunci când afaceristul se află în preajmă. Drept dovadă stă chiar ultima întâmplare care a avut loc între cei doi.

Întoasă de la magazin cu o pungă în care avea doi covrigi, Sara a început să negocieze cu Florin Pastramă prețul alimentului, după ce acesta a rugat-o să îi ofere unul. Așa cum era de așteptat, afaceristul i-a dat 50 de lei, iar tânăra a accpetat imediat oferta fără a sta prea mult pe gânduri.

Mai mult decât atât, după ce i-a oferit banii, Florin Pastramă a mai rugat-o pe Sara să nu mai doarmă cu mama ei și să îi cedeze lui locul.

”Uite, mă, ce fată am! Bravo Sara! Sincer să fiu, sufletul lui Brigitte și al lui Sara nu îl are nimeni, dar Sara este un copil răsfățat, care are vocea la fel ca mama ei. Oameni buni, dacă îi voiam răul Sarei o periam și nu-i spuneam. Eu îi vreau binele”, a spus Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest