Detalii despre accidentul rutier în care a fost implicată Brigitte Pastramă: „A intrat unul pe contrasens”/ VIDEO

 

Recent, Brigitte Pastramă a fost implicată într-un accident rutier ușor, în urma căruia putea să își piardă viața, din cauza neatenției unui participant la trafic. În cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”, bruneta i-a transmis un mesaj acid celui din cauza căruia a fost la un pas de moarte.

Brigitte Pastramă s-a reapucat de reamenajat, iar în timp ce se întorcea cu mai multe cumpărături de la magazin, a fost la un pas de moarte din cauza neatenției unui alt șofer. Potrivit spuselor sale, vedeta a fost nevoită să tragă maxim de volan, după ce un alt participant la trafic a intrat pe contrasens cu viteză.

Mai mult decât atât, se pare că bărbatul nu a oprit mașina deși era să cauzeze un accident mortar și și-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Brigitte a continuat mărturisind că și-a păstrat calmul, după incidentul ce putea fi fatal, însă i-a transmis câteva cuvinte acide celui care i-a fi putut curma viață.

„Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp. Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă, supărată de paguba suferită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest