Episodul marcant prin care au trecut Brigitte și Florin Pastramă în Austria: “Ne-a oprit o căruță de români!”/ VIDEO

 

Odată ajunși în Viena, Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui episod uluitor. Pe lângă peisajele minunate din Austria, cei doi s-au bucurat și de câteva momente de faimă din partea românilor din diaspora.

Brigitte și Florin Pastramă reprezintă unul dintre cele mai controversate, dar și cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Pentru că de-a lungul mariajului au ținut primele pagini ale tabloidelor ocupate, din cauza conflictelor care au existat între ei, nu puține sunt persoanele care știu tot ce se întâmplă în intimitatea cuplului lor.

Astfel că nu este de mirare că până și oamenii din diaspora i-au recunoscut pe cei doi. Da, da! Ați citit bine. Deși se aflau in Austria, Brigitte și Florin Pastramă au fost opriți de foarte mulți români pentru a-I saluta și pentru a le spune că îi știu de la televizor.

Uluită de reacția pe care românii au avut-o vizavi de ea, Brigitte a mărturisit că nu se aștepta  să devină mai cunoscută decât Ilie Năstase, dat fiind că într-o vacanță de care s-a bucurat cu acesta, în timpul căsniciei, nu au avut parte de aceeași recunoaștere publică din partea oamenilor.

„Adevărul e că vreau să zic ceva. Deci când mergeam cu Ilie aici, mai ales în Austria, nimeni nu făcea poze cu el, nimeni nu îl cunoștea, deci pe noi ne-au oprit deja în Austria, dacă nu ne-au oprit și ieri, ne-au oprit și astăzi o căruță de români. Și la magazine, și acum doamna asta te-a strigat. Dacă îmi spunea cineva acum 10 ani când am venit cu Iliea aici, că eu o să devin așa mai faimoasă în Europa între români decât era Ilie atunci n-aș fi crezut”, a spus Brigitte la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest