Florin Pastramă, sătul să fie comparat de Brigitte cu Ilie Năstase: “L-am iubit atât de mult că era să renunț la Dumnezeu pentru el”

 

Sătul să fie comparat cu Ilie Năstase, Florin Pastramă a răbufnit și i-a atras atenția soției sale, în legătură cu modul în care îl face să se simtă, ori de câte ori îl aduce în discuție pe fostul soț. Iar reacția lui Brigitte a fost de-a dreptul incredibilă!

După ce i-a fost atrasă atenția de Florin Pastramă că îl menționează mult prea des pe fostul soț, Brigitte a izbucnit în lacrimi, în timp ce îi explica partenerului de viață cât de mult l-a iubit pe Ilie Năstase și cât de rănită s-a simțit atunci când a acuzat-o că ar fi stat cu acesta pentru bani.

„Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit că era să renunț la Dumnezeu pentru el”, explică revoltată Brigitte.

După mai multe discuții în care a fost comparat cu Ilie Năstase, Florin Pastramă a explodat și și-a exprimat frustrarea!

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (...) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”, a spus Florun Pastramă, supărat din cale-afară.

Brigitte i-a dat replica imediat și s-a apărat spunând că vorbele soțului său sunt mult prea exagerate: „Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de 3 sau 4 ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest