Florin Pastramă, scandal monstru cu un vecin! A intervenit și Poliția! De la ce a pornit totul/ VIDEO

 

Florin Pastramă a fost protagonistul unui scandal monstru cu un vecin, iar la fața locului a fost nevoie și de intervenția Poliției pentru a calma spiritele. În cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”, soția afaceristului a dezvăluit de la ce anume a pornit altercația.

Potrivit spuselor lui Brigitte, se pare că în urmă cu puțin timp, Florin Pastramă a avut probleme cu autoritățile, din cauza unui loc de parcare. Soțul brunetei și-a lăsat mașina de lux chiar în fața garajului unui vecin, lucru care l-a scos din pepeni pe acesta.

Nervos din cale-afară că nu mai putea ieși din propria casă, s-a declanșat un scandal monstru în vecin și Florin Pastramă, fiind nevoie și de intervenția autorităților.

Colac peste pupăză, în timpul altercației, au apărut câțiva paparazzii care au imortalizat criza de nervi pe care a avut-o Florin Pastramă. Mai mult decât atât, dacă imaginile respective nu apăreau în presă, Brigitte nu afla de scandalul în care a fost implicat soțul ei.

„Era să se ia la bătaie cu un vecin. L-a luat și Poliția și Paparazzi. Până am venit eu. A parcat mașina aiurea. S-a dus să își facă ceva la păr și a ajuns la televizor”, a povestit Brigitte Pastramă.

Cât despre cum s-a terminat „filmul de acțiune”, Florin Pastramă s-a ales cu o amendă usturătoare din partea Poliției, iar vecinul a reușit să își scoată autoturismul din garajul blocat de bolidul de lux al afaceristului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest