Florin Pastramă, scos din minți de muncitori: „Au lăsat o mizerie de nedescris!”

 

Afaceristul s-a arătat deranjat de ceea ce lasă în urmă angajații după ce își fac treaba pentru care au fost tocmiți.

 

Amenajările la restaurantul Jungla avansează cu repeziciune, iar Brigitte și Florin Pastramă supervizează totul cu mare atenție. Ba, mai mult, nu dau doar sfaturi, ci se implică la munca de jos, dorindu-și să iasă totul perfect, cât mai repede cu putință. Așa că, Florin Pastramă și soția lui muncesc intens, cot la cot cu angajații, pentru amenajarea terasei. Investițiile sunt mari, Brigitte a cumpărat de curând o grasie foarte scumpă, iar pregătirile au fost intense și toate detallile au fost bine puse la punct.

 

Chiar dacă partenerii de viață și de afaceri sunt perfecționiști, nu totul se desfășoară așa cum își doresc ei. Pastramă a preluat de la soția lui temperamental și a făcut o criză, nemulțumit de faptul că electricienii au lăsat mizerie acolo unde au muncit. Drept urmare, a luat situația pe cont propriu și a cărat o serie de bârne și a dat cu mătura pentru a face curățenie în urma electricienilor.

 

„M-am dus la băieții care mutau barierele cu curent, o să vedeți și voi ce înseamnă să nu stai lângă ei. Într-adevăr și au făcut treaba de electricieni, dar au lăsat o mizerie de nedescris. Și atunci, că să ne încadrăm în timp și să terminăm repede, ne-am apucat de strâns. Că nu puteam să lăsăm așa: că dacă nu o facem noi, vine cineva din afară să dea cu mătura și să strângă? O să vedeți și voi ce lasă meseriașii tot timpul, că au fost alții înaintea lor care au mutat barierele. Și lemne, cutii… Dacă nu eu, atunci cine să strângă? Eu fac lucruri de care sunt sigur pee le, să organizez să iasă totul bine și să fac curat'', a declarat Florin Pastramă, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest