Florin Pastramă și Sara sunt cei mai buni prieteni! „ Ascunde chestii față de mama. Asta apreciez la el”

 

Fiica lui Brigitte se înțelege excelent cu partenerul de viață al mamei sale. Florin Pastramă este cel mai bun confident al Sarei.

 

Chiar dacă de multe ori par să fie la cuțite, având destul de multe divergențe pe diferite subiecte, în realitate, Sara și Florin Pastramă au o relație cât se poate de bună. Asta pentru că partenerul de viață al Brigittei a reușit să-i câștige încrederea Sarei, care-i dezvăluie cele mai ascunse secrete ale sale, inclusiv atunci când vine vorba de băieții care o curtează.

 

”Eu cu Florin, de obicei, avem o relație foarte bună. Vorbim de parcă am fi prietenii cei mai buni. Și el de obicei mă ajută cu chestii, ascunde chestii față de mama. Asta apreciez la el. Că nu îi spune”, a mărturisit Sara.

 

 

Florin Pastramă nu-i spune absolut nimic Brigittei, pentru că dacă Sara ar afla că informațiile secrete au ajuns la urechile mamei sale, atunci nu I le-ar mai împărtăși bărbatului. Astfel încât poate să aibă un control asupra adolescentei și poate să o ajute cu sfaturi.

 

”Sara, dacă vrei să faci ceva, mă anunți pe mine. Ai telefonul meu, mă suni la orice oră. Are încredere în mine. Nu îi spun toate alea lui maică-sa, că, până la urmă, nu îmi mai spune. Dacă e ceva grav, o să mă duc să vorbesc cu Brigitte. Dar astea minore, nu are rost să îmi stric eu relația cu Sara”, a mărturisit Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest