Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte și i-a cerut ajutorul Oanei Roman! „Roag-o și tu!”

 

Florin Pastramă i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Ajutorul de nădejde trebuie să fie „crăciunița” Oana Roman, care are o mare putere de convingere pentru Brigitte.

 

Florin și Brigitte Pastramă au organizat o petrecere pentru inaugurarea locului de joacă, invitând nume importante din showbiz-ul românesc, între care s-a numărat și Oana Roman. Fosta prezentatoare TV nu a stat cu mâinile în sân, ci s-a implicat activ în  organizarea căsuței lui Moș Crăciun.  

 

Afaceristul a profitat de prezența prietenei lui Brigitte și a implorat-o pe aceasta să-l ajute, mai ales că Oana Roman și partenera lui de viață au o relație cât se poate de special. Așadar, Florin Pastramă i-a cerut Oanei să o convingă pe Brigitte că acesta este momentul propice pentru a face un copil.

 

Florin Pastramă a mai spus  că Oana Roman este cea care o calmează de fiecare dată pe soția lui. ”Nu mai țipă Brigitte, s-a schimbat, de când cu Oana, dacă e Oana aici, gata. E liniștită Brigitte când e Oana aici. Știe că 90% din treburi le ia Oana și 10% le iau eu, așa că eu cu Oana fac echipă. Roag-o și tu pe Brigitte, știi că pe tine te ascultă. Îmi doresc ca Moșul să îi aducă multă liniște sufletească și ca Domnul Iisus să ne binecuvânteze cu un bebe, cum ai tu”, a spus Florin Pastramă.

 

Nu ar fi prima dată când cuplul încearcă să își întregească familia. În trecutul nu foarte îndepărtat, Brigitte Sfăt a apelat la fertilizarea în vitro pentru a avea un copil. Din nefericire, lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit cei doi, iar sarcina nu a fost dusă la bun sfârșit. De data aceasta, se pare că Brigitte Pastramă nu mai dorește să recurgă la o asemenea metodă, așa cum chiar ea a mărturisit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest