Gesturile făcute de Brigitte și Florin Pastramă care demonstrează că vor să devină părinți/ VIDEO

 

În ciuda certurilor și conflictelor care au existat între Brigitte și Florin Pastramă de-a lungul anilor de relație și de mariaj, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Și mai mult decât atât, se pare că își doresc sa devină și părinți cât mai repede.

Telespectatorii reality-show-ului “Brigitte și Pastramă” au fost martorii unui dialog dintre Brigitte și Florin Pastramă, prin care au dat de înțeles că au în plan să aducă pe lume un copilaș.

În timp ce spălau cățelul de care au grijă împreună, Florin Pastramă a făcut o glumă mărturisind că în felul acesta “exersează pentru viitorul copil” pe care îl va avea cu Brigitte.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. „Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Reacția lui Florin Pastramă, după ce s-a spus că s-a căsătorit cu Brigitte pentru bani

Sătul ca lumea să insinueze că motivul pentru care s-a căsătorit cu Brigitte a fost unul de natură financiară, Florin Pastramă a lămurit în cadrul reality-show-ului “Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, cum stau de fapt lucrurile între el și partenera de viață.

Potrivit spuselor sale, familia lui a primit un ajutor financiar din partea Brigittei la începutul relației, în urmă cu doi ani, însă datoria a fost achitată în totalitate. De atunci și până în prezent, bruneta nu s-a mai implicat în problemele materiale care au existat în neamul Pastramă, astfel că acuzațiile conform cărora s-ar fi căsătorit din interes cu Brigitte sunt nefondate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest