Imagini exclusive cu apartamentul primit de Brigitte de la Ilie Năstase la partaj! VIDEO

 

În cadrul reality show-ului „Brigitte & Pastramă”, telespectatorii au putut vedea cum arată apartamentul pe care bruneta l-a primit după divorțul de Ilie Năstase! Iar pentru cei care au ratat imaginile, am decis să le expunem noi în materialul de mai jos!

Chiar dacă acum este o femeie fericită alături de Florin Pastramă, înainte să se căsătorească cu acesta, Brigitte a fost implicată într-un mariaj cu Ilie Năstase. Casnicie care s-a terminat ulterior și în urmă căreia bruneta a rămas cu un apartament de lux.

Brigitte și Florin Pastramă locuiesc actualmente într-o vilă de lux într-o zonă scumpă a Capitalei, motiv pentru care apartamentul pe care l-a primit de pe urma divorțului de Ilie Năstase a rămas nelocuit.

Astfel că bomba sexy a decis să îl dea spre închiriat, dar până va putea sta cineva în el, bruneta, Florin Pastramă și ajutoarele lor au mers împreună la apartament pentru a-l curăța și pentru a se asigura că totul este în regulă.

Oamenii pe care i-au plătit cei doi soți ca să îi ajute au rămas uluiți de luxul care există în apartamentul cu pricina, spre satisfacția lui Brigitte: ”Aaa, altă viață. Vai ce dormitor, e superb. Uite cât e de mare. Vai câte oglinzi! Am rămas uimită, fascinată!”, au spus Marian și Mariana despre apartamentul lui Brigitte, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest