Motivul absurd al ultimului conflict dintre Brigitte și Florin Pastramă! Totul a pornit de la o glumă: “Chiar ești nesimțit!”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Si spunem asta pentru că mariajul lor a fost presărat cu foarte multe conflicte, desparțiri și împăcări. Iar acum au fost din nou protagoniștii unui conflict al cărui motiv este cât se poate de absurd.

Nici bine nu au aterizat în România din vacanță că au și început scandalurile. În timp ce amenajau piscina casei lor cu angajații, Brigitte s-a arătat total nemulțumită de modul superficial în care Florin Pastramă își făcea treaba. Tensiunea a escaladat în momentul în care afaceristul, din dorința de a o “răcori” a pus furtunul cu apă pe ea.

„Am luat jetul ăla cu apă și l-am aruncat pe ea. Știam că o să țipe. Mi-a zis că nu știu să dau cu el, dar eu am făcut intenționat să o ud”, a explicat Florin Pastramă.

Așa cum era de așteptat, Brigitte a explodat de nervi și și-a pierdut cumpătul în fața angajaților, începând să țipe la soțul ei despre care a spus că nu știe să muncească cu adevărat, ci că doar pierde timpul.

„Du-te, bă, de aici! Fă altceva! Nu ți-e rușine?! M-ai udat toată. Chiar ești nesimțit! Lasă-l pe Costică. Termină! (...) Asta nu-i muncă, în care tu mă uzi pe mine”, i-a strigat Brigitte soțului ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest