Noi probleme în mariajul Brigittei cu Florin Pastramă! Motivul incredibil al certurilor: „L-am prins cu degetele în ele”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton și spunem asta pentru că în mariajul lor au existat și încă există multe despărțiri cauzate de motive... nu atât de serioase.

În reality-show-ul „Brigitte & Pastramă”, bruneta și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit ce anume o nemulțumește cumplit la partenerul de viață. Potrivit spuselor sale, faptul că Florin Pastramă nu este la fel de atent așa cum obișnuia să fie Ilie Năstase, o scoate din sărite.

"Se laudă de fiecare dată cu inelul faimos pe care mi l-a cumpărat la început, dar de atunci? De atunci nu mi-a mai adus nimic, nici măcar un cadou mic. Eu nu am fost obișnuită așa.", a mărturisit Brigitte în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Și mai mult decât atât, vedeta a mai subliniat un alt aspect care nu îi place deloc la soțul ei: se pare că afaceristul îi folosește cremele de zeci de milioane, deși l-a avertizat de la bun început să nu o facă pentru că sunt foarte scumpe și greu de găsit.

"Țin foarte mult la cremele mele, folosesc creme de peste 20 de milioane. De nenumărate ori l-am prins cu degetele în ele. Și își da cu cât îmi dau eu intr-o săptămână. Măcar dacă nu-mi cumpăra, să nu le mai folosească. Pai Ilie îmi cumpăra el creme, fără a le consuma. Ce fac acum?", a mai declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest