Planul lui Brigitte pentru Crăciun: „Amănuntele sunt cele mai importante!”

 

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar soții Pastramă sunt mai agitați ca nicoodată, dornici să amenajeze totul în cel mai mic detaliu.

 

Brigitte și Florin Pastramă nu-și mai văd capul de treburi. Este agitație mare în continuare la terasa acoperită pe care aceștia doresc să o inaugureze cât mai repede cu putință. Un băț, lipici ori șapclu, sau o rolă de șervețele, tot timpul lipsește câte ceva ca lucrarea să avanseze. După ce s-au chinuit puțin cu întinsul unei machete verzi la intrarea în terasă, cei doi soți, împreună cu angajatul Andrei au trecut la decorarea unui cort, un fel de atelier de Crăciun.  

 

Așadar, cei doi soți au decis să decoreze un atelier, iar Brigitte este atentă la cele mai mici detalii. Ea iubește sărbătorile de iarnă și își dorește ca totul să iasă perfect. Brigitte a muncit cot la cot cu soțul ei și a avut grijă ca toate luminițele și detaliile să fie amenajate cât mai bine posibil.

 

„Sunt foarte fericită că a început să arate ca un atelier de Crăciun. Luminițele astea arată extraordinar, mai ales pentru că acum sala are și un perete jur-împrejur din draperii. Mă bucur că mi-a venit ideea cu draperii roșii. Mai trebuie doar să le unesc unele de altele. Cred că amănuntele sunt cele mai importante când vrei ca un decor să fie perfect”, a povestit Brigitte, în cadrul emisiunii Brigitte&Pastramă.

 

După ce au pus mocheta verde la intrarea în terasa acoperită, Brigitte a trecut la amenajarea cortului, în vreme ce Florin Pastramă cu un angajat s-au ocupat de amenajarea curții. „Voi încerca să fac finisajele tuturor colțișoarelor atelierului de Crăciun, până la ultimele amănunte. Sper ca și colegii mei să se ocupe în amănunt în desfășurarea brazilor și punerea luminițelor, astfel încât să fim ca o mănușă pe mână”, a spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest