Reacția neașteptată a lui Brigitte, după ce fiul ei, Robert, și-a cerut scuze pentru comportamentul vulcanic

 

Zilele trecute, Brigitte a cedat nervos, în timpul unei vizite la nași, după ce fiul ei a făcut o scenetă, acuzânt că nu a fost respectat. Soția lui Florin Pastramă a izbucnit în lacrimi și și-a amintit de cum relația ei cu Ilie Năstase a fost distrusă de Robert. Pentru că și-a făcut mama să sufere, fiul brunetei și-a cerut scuze pentru comportamentul vulcanic, însă Brigitte a avut o reacție neașteptată.

În urmă cu câteva zile, în cadrul reality show-ului „Brigitte și Pastramă” au avut loc scene șocante. O simplă vizită la nași s-a transformat într-un episod de coșmar pentru Brigitte, care a cedat nervos și a început să plângă în hohote, după ce fiul ei a fost protagonistul unei ieșiri violente.

„Eu vreau să fiu respectat, bă! În orice casă aș fi, eu am oferit respect, vreau respect!”, a eclamat Robert, înainte a scuipa în direcția persoanelor care l-au enervat.

Reacția neașteptată a lui Brigitte, după ce Robert și-a cerut scuze

După ce a analizat gestul necontrolat din cauză căruia mama lui a suferit, Robert a decis sa îi ceară scuze lui Brigitte, apelându-l pe Florin Pastramă și mărturisindu-i că își dorește iertarea mamei, însă vor să se întâlnească față în față.

„Vreau să îmi cer scuze de la ea. Să ne vedem într-o zi când e liberă, duminica poate, și săs tăm de vorbă. Dar eu o zi întreagă vreau să vorbim. Am ce să vorbesc cu ea, numai să își facă timp”, a afirmat Robert Sfăt.

În timpul conversației telefonice purtate de Robert cu Florin Pastramă era prezentă și Brigitte, care îi făcea semne soțului său să nu își ia angajamente față de fiul ei, în numele ei, semn că a ranit-o mult prea mult ca să îi accepte scuzele atât de devreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest