Alexandru Repan, salvat din faţa unui demon! Ce a avut putere să-l învingă

 

Invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe" prezentată de Florentina Fântânaru, maestrul Alexandru Repan a mărturisit ce l-a salvat de la cel mai sumbru demon pe care-l avea şi cu care s-a luptat: ura.

Dacă cineva spune vreodată că iubirea te salvează de la tot, ar trebui să-l crezi. Asta s-a întâmplat şi cu actorul Repan, când, în tniereţe, a întâlnit un demon pe care puţin timp mai târziu, avea să-i dea o lecţie.


"Am urât persoane, fapte, stări... E un sentiment care te macină. Te duce la pierzanie, te nimiceşte. N-am urât definitiv, dar simţeam atunci când uram că acel demon trebuie să încerc să-l gâtui. N-am conştientizat atunci rezultatele bătăliei, dar dacă ura a fost anihilată a fost totuşi prin forţa iubirii, care ar trebui să fie mai puternică decât ura, sau ar trebui să fie. Îmi pare rău că nu mă pot ruga aşa cum ar trebui. Cuvintele fără gând nu ajung la cer. Nu trebuie să aştepţi răsplată imediat ce o faci. Lucrurile astea le capeţi mai greu, dacă le capeţi vreodată. Rămâi cu părere de rău dacă nu le poţi căpăta. Îmi place să cred că în ultima clipă, totuşi, vine. Cred că eternitatea este mai bună şi mai interesantă decât viaţa de pe acest pământ. Sunt convins că moartea nu este ceea ce credem noi", a mărturisit artistul Alexandru Repan.

Emisiunea "Dincolo de aparenţe" poate fi urmărită sâmbătă şi duminică pe Antena Stars, începând cu orele 13:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest