Alina Eremia mărturii sincere despre bărbaţii din viaţa ei! De ce nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă?

 
+2 click pentru
galerie

A devenit cunoscută pentru vocea ei puternică, are mulţi admiratori şi mult succes în carieră. Cu toate acestea, nu a reuşit să îşi găsească până acum sufletul pereche. Alina Eremia, căci despre ea este vorba, a vorbit sincer despre relaţiile pe care le-a avut până acum.

Invitată, alături de fratele ei, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Alina Eremia a vorbit mai sincer ca niciodată despre relaţiile pe care le-a avut până acum. Cântăreaţa a mărturisit de ce nu au mers şi a explicat unde a greşit faţă de cel delângă ea.

"Am încercat să am relaţii, dar e foarte complicat în momentul în care eşti în prin plan, apari la televizor, este foarte important să găsesc persoana care să fie cu Alina omul, nu cu Alina cântăreaţa. Ăsta este un aspect. În al doilea rând, îmi place ca omul de lângă mine să fie al meu şi e mai complicat şi pe partea asta. Pot să îţi enumăr n motive pentru care nu îţi declar acum că am o relaţie. Repet, am avut încercări de relaţie, dar nu s-a concretizat nimic pentru că am avut şi eu partea mea de vină, în ce sens, că mă dedic foarte mult meseriei pe care o fac şi sunt tot timpul plecată," a mărturisit Alina Eremia, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest