Anastasia Lazariuc, implicată într-un accident rutier: "Am lovit un pom!"

 
+2 click pentru
galerie

Anastasia Lazariuc a fost o artistă apreciată în tinereţe, iar cântecele ei nu s-au demodat nici acum. Artista a fost invitata specială a ediţiei de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Blonda a povestit câteva amintiri din tinereţe şi a vorbit despre un accident de maşină în care a fost implicată la scurt timp după ce şi-a luat carnetul de conducere.

"Mi-e dor de vremurile de atunci, pentru că eram tânără, eram mai naivă, şi nu mă lovisem de atâtea dezamăgiri, trădări, dar m-am maturizat. Eu sunt un personaj mai visător.

Când mi-am luat prima dată carnetul, copii mei s-au speriat, şi mi-au zis: "Te rugăm frumos, nu urca la volan!" Odată, când eram cu ei, am dat cu spatele într-un pom. Dar nu a fost foarte grav, iar de atunci, nu s-au mai urcat cu mine la volan. Dar s-au mai schimbat lucrurile acum.

Altă dacă am fost implicată într-un accident grav, eram cu Mihai a fost grav rănit, eu am scăpat fără nicio zgârietură. El a stat în spital atunci. Maşina s-a făcut praf, iar el a stat în spital. A fost o traumă pentru mine," a povestit Anastasia.

Ea a mai vorbit şi despre momentele emoţionante trăite pe scenă.

"Am plâns pe scenă de multe ori şi îmi pare rău, pentru că e foarte greu să şi cânţi să şi plângi pentru că pari ridicol. Spectatorul trebuie să te vadă puternic," a spus Anastasia Lazariuc, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest