Anca Lungu, dezvăluiri de coşmar imediat de după naştere! "La 34 de săptămâni a fost o urgenţă"

 

Anca Lungu a fost invitată sâmbătă la emisiunea "Dincolo de aparenţe", unde a vorbit cu lux de amănunte despre trauma pe care a trăit-o la naşterea fiicei sale Natalia.

Naşterea primului copil din viaţa sa, nu a fost la fel de uşoară precum ar fi fost de aşteptat. După 34 de săptămâni de sarcină, Anca Lungu a fost nevoită să fie operată pentru a naşte.

"Natalia şi-a serbat ziua de naştere, noi am organizat-o. În urmă cu doi ani am fost cu foarte mari emoţii. În 34 de săptămâni am aflat că e o urgenţă, a doua zi am fost operată. Natalia avea suferinţă fetală şi era o problemă şi cu lichidul lamiotic. Ambele diagnostice cereau o intervenţie rapidă. La ecografie se vedea de maximum două kilograme, nu ştiam la ce să mă aştept. Ştiam că va avea ceva probleme cu respiraţia şi mai ştiam faptul că va trebui să stea la incubator. Ştiam că nu voi putea pleca cu ea acasă imediat după naştere. Ştiam că n-o pot pune la sân. Am stat de vorbă şi la spital cu un psiholog. A fost destul de mulţumită. Am avut o singură discuţie. Şi-a dat seama că nu voi trece printr-o depresie, dar au fost şi momente în care au fost lacrimi. Cred că semăn cu tata. Tata nu-şi arată foarte mult sentimentele, aşa trece mai uşor peste momentele grele. Am fost un om destul de raţional şi am înţeles că e o situaţie destul de delicată, dar am un copil sănătos şi în foarte scurt timp îl voi lua în braţe şi acasă şi voi urma cursul firesc al fiecărei mame. Mi-a fost foarte rău cu Natalia în primele luni de sarcină. Vomitam odată la zece minute", a mărturisit vedeta în emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Anca Lungu poate fi urmărită la Observator, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00. În viaţa personală, ea trăieşte o poveste de iubire cu Ştefan Lungu, care este şi tatăl fetiţiei pe care o are, în vârstă de aproape doi ani.

Emisiunea "Dincolo de aparenţe" poate fi urmărită pe Antena Stars în fiecare sâmbătă şi duminică începând cu orele 13:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest