Andreea Bălan, dezvăluiri sincere despre relaţia cu Michael! Artista a mărturisit adevăratul motiv al despărţirii

 
+3 click pentru
galerie

Keo şi cântăreaţa Andreea Bălan au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de opt ani. În ciuda faptului că toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească, ei s-au despărţit, motivul fiind infidelitatea artistului Keo.

Andreea Bălan şi-a găsit apoi fericirea în braţele americanului Michael. Relaţia dintre ei, însă, nu a durat prea mult, iar cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ trei luni.

Invitată în ediţia de duminică de la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Andreea Bălan a vorbit deschis despre despărţirea de american şi a explicat de ce a luat această decizie.

"L-am protejat. Eu am încercat ca despărţirea să fie cât mai amiabilă şi cât mai puţin dureroasă pentru el, dar nu prea am reuşit. La vremea respectivă, m-am îndrăgostit de el, dar în acelaşi timp m-am şi agăţat de el, cu toată forţa mea, cu toate sentimentele mele şi i-am oferit foarte multă dragoste, o dragoste pe care eu o aveam în interior, dar pe care o ţineam ascunsă. Şi pur şi simplu am fost aşa ca o apă plină de dragoste către el. Am încercat să fac ca despărţirea să fie cât mai uşoară pentru el, să îi explic că nu este vina lui, este vina mea, pentru că pur şi simplu distanţa şi-a spus cuvântul, nu putem fi împreună, nici aici, nici acolo. Eu nu m-aş fi mutat niciodată în America, el să vină aici, ar fi intrat în depresie pentru că nu ştie limba şi nu are ce să facă în România. Şi atunci am luat totul asupra mea, a spus Andreea Bălan, la "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Astăzi, Keo formează un cuplu cu Misty, cea cu care a înşelat-o pe Andreea Bălan, fosta componentă "Andre".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest