Andreea Berecleanu, "dincolo de aparenţe": mărturisiri despre momentul de cumpănă din viaţa ei, divorţul de Andrei Zaharescu

 
+3 click pentru
galerie

"Dincolo de aparenţe", aşa s-a aflat Andreea în faţa Florentinei Fântânaru. Un interviu cald, cu emoţie şi cu declaraţii despre realitatea din viaţa omului Andreea Berecleanu.

A trecut printr-un divorţ după 15 ani de căsnicie. Însă a dorit să rămână aceeaşi personă discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. Pentru prima data de la despărţirea de Andrei Zaharescu, tatăl celor doi copii ai săi, prezentatoarea Observatorului a vorbit deschis despre acest subiect.

Căsnicia, mi-am dorit să fie până la capăt. În clipa în care am simţit că nu mai are cum să fie până la capăt am spus: Stop! În clipa în care nu s-a mai dansat şi nu s-a mai cântat în casă, am spus: Stop! N-am trăit niciun fel de suferinţă. Şi nici nu am vrut să o trăiesc. De asta am spus stop! Noi am fost foarte fericiţi, 100% fericiţi", a mărturisit Andreea.

Iar decizia de a divorţa nu a fost deloc uşoară: „Când m-am hotărât să divorţez, m-am sfătuit cu tata. Mama nu era pregătită emoţional pentru o asemenea discuţie. Am discutat cu tata şi cu Eva, fiica mea, care îmi dă lecţii de viaţă şi de maturitate în fiecare zi!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest