Andreea Marin, interviu surprinzător la “Dincolo de aparenţe”: “Pentru mine timpul curge mult mai repede decât pentru alţii”

 
+3 click pentru
galerie

 La “Dincolo de aparenţe”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, Andreea a ales să răspundă deschis întrebărilor puse de Florentina Fântânaru despre căsătorie, încredere, lovituri, dezamăgiri, fericire şi  bârfe.

De altfel, una dintre întrebările pe care Florentina i le-a adresat Andreei a fost aceea dacă a deranjat­-o faptul că unii oameni au considerat că s-a recăsătorit foarte repede, la doar câteva luni de la divorţul de Ştefan Bănică Jr.

“Care-i garanţia că dacă aştepţi o perioadă e mai bine? Poate nu mai am atât de mult timp de aşteptat, poate că timpul pentru mine curge mult mai repede decât pentru alţii şi asta e un lucru dovedit. Lucrurile decurg astfel şi n-am să mă scuz pentru asta”, a punctat vedeta.

Ce a răspuns Andreea Marin atunci când a fost întrebată dacă: “la aproape 40 de ani, dragostea mai poate fi oarbă?”, telespectatorii Antenei Stars vor afla în prima zi din week-end, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest