Andreea Raicu, dependentă de perfecţiune: "Pozele mele din reviste erau foarte corectate"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Raicu a fost invitata Florentinei Fâmntânaru, sâmbătă, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars. Vedeta şi-a deschis sufletul şi a povestit despre momentele grele pe care le-a parcurs în viaţă.

Andreea Raicu a dezvăluit la Antena Stars că era un om dezechilibrat şi a reuşit să îşi adune forţele învăţând să mediteze în India. Mai mult, ea a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu mama ei.

"Nu mai eram eu. Mi-am asumat şi cum arătam şi că eram fără machiaj şi că aveam pungi sub ochi. Mama a fost foarte îngrijorată când i-am spus că plec în India. Am plecat şi singură şi am spus că stau două săptămâni. Apoi, tot am sunat-o şi i-am spus că mai stau, până s-a făcut o lună. Eu provin dintr-o familie foarte religioasă. Mamei i-a fost teamă că aş trece la altă religie. Apoi am făcut-o să înţeleagă ce este meditaţia, că nu are legătură cu religia. După ce m-am schimbat, ea s-a bucurat foarte mult. Acum sunt un om echilibrat şi nu mai sunt meteo-dependentă. Acum simt lucrurile într-un mod diferit. Când simt o agitaţie, îmi dau seama că nu am îndeplinit un lucru. Am nevoie să dorm, am nevoie să mănânc, am nevoie să mă hidratez şi am nevoie de meditaţie", a declarat Andreea Raicu la Antena Stars.

Mai mult, Andreea a recunoscut cât de mult a suferit din cauza criticilor despre faţa nemachiată. "Eu mereu am fost dependentă de perfecţiune. Pozele mele din reviste erau foarte corectate. Sufeream când vedeam pozele făcute de paparazzi", a completat ea.

În copilărie a fost traumatizată de porecla dată de colegi

"Am vrut să îmi fac foarte multe operaţii estetice. Până să mă accept aşa cum sunt, chiar vedeam multe probleme la mine. Nu puteam să îmi accept cearcănele şi pungile de sub ochi. Mai ales că eu doream să îmi micşorez buzele. În copilărie am avut foarte multe porecle legate de buzele mele şi mereu mă gândeam să le fac mai mici", a spus Andreea Raicu.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest