Asta da idee! Ce a făcut Cătălin Bordea ca să se asigure că nu uită niciodată data căsătoriei

 
+2 click pentru
galerie

Pe Cătălin Bordea, telespectatorii îl văd în fiecare seară alături de Dan Capatos, la Xtra Night Show, dar şi la spectacolele lui de stand up, însă puţini sunt cei care ştiu cine este persoana în care actorul îşi găseşte inspiraţia zi de zi. Invitat alături de soţia sa, Livia, în emisiunea “Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars, Cătălin va fi pus în dificultate încă de la primele minute ale interviului.

Întrebat de Florentina Fântânaru dacă ştie data căsătoriei sale, Cătălin va răspunde imediat: “Nu era un interviu din care să ies şi eu bine? Din care să plecăm acasă la fel, împreună?” şi amuzat va continua: “Să fiu sigur că nu uit, mi-am trecut data la numărul de la maşină!”, mărturisind totodată că îi este aproape imposibil să reţină date. Tot duminică, actorul va vorbi şi despre momentul în care a decis, împreună cu soţia sa, să îşi schimbe total stilul de viaţă: “Am slăbit 18 kilograme într-un an. Acum mă menţin!”.

Despre câţi copii îşi doresc cei doi, cât de mult ţin supărarea unul pe celălalt, cum se înţelege Cătălin cu socri săi, dar şi ce cred fiecare că ar fi ajuns în cazul în care nu s-ar fi întâlnit, Livia şi Cătălin vorbesc sâmbăta aceasta, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest