Avocatul Daniel Ionaşcu, despre apariţiile televizate: "Când intru într-o emisiune îmi dau seama că sunt prea puţin pentru mine şi pentru telespectatori"

 
+2 click pentru
galerie

Daniel Ionaşcu este un avocat celebru, care este foarte apreciat pentru inteligenţa sa. Se poate lăuda cu faptul că este doctor în drept, teologie, politologie, jurnalism, dar cu toate acestea preferă să rămână un om modest.

Invitat în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii "Dincolo de aparenţe", Daniel Ionaşcu a vorbit deschis despre felul lui de a gândi, dar şi despre apariţiile sale televizate.

"Eu nu cred în succesul meu, ci în starea  mea de modestie. Omul pe cât se coboară, pe atât este. Una este emoţia "ce o să fac şi ce o să spun" şi alta este emoţia simplităţii. În care nu ştiu cum să mă cufund mai mult, în adâncul acela de lumină al emoţiei efective. Cel mai mare lucru pe care îl face o emisiune de televiziune în opinia mea este culegerea cuvântului de către telespectator. Când nu reuşeşti să faci treaba asta, distrugi, când reuşeşti, zideşti. De fiecare dată când intru într-o emisiune îmi dau seama că sunt prea puţin, pentru mine şi pentru telespectatori şi îmi vine în minte o rugăciune care se spune în postul Paştelui. (...) Primul contact cu cartea a fost lacrima. Am plâns de doua ori în faţa cărţilor. Atunci când am intrat prima dată în bibliotecă cu titlul de bibliotecar. Vă imaginaţi dragi telespectatori cum este să te duci într-o bibliotecă şi să stai seară de seară cu Goethe, cu Coşbuc, cu Eminescu," a declarat Daniel Ionescu, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest