Daciana Sârbu se destăinuie la “Dincolo de aparenţe”

 


Mamă, soţie, om politic – trei capitole importante din viaţa Dacianei Sârbu despre care ea a ales să vorbească deschis în ediţia de duminică, de la ora 16.00, a emisiunii “Dincolo de aparenţe”

“Nu vreau să-mi imaginez prima zi de şcoală a Irinei. Simt că va fi cu lacrimi. Din partea noastră, nu a ei. Am optat pentru o şcoalăr omânească” îi spune europarlamentara gazdei emisiunii.

“V-a prins vreo dată ziua Irinei pe avion?”, o întreabă Florentina pe invitata sa. “A, nu.Exclus.Ţin minte că într-un an aveam de susţinut un raport pe 25 martie, chiar de ziua ei, şi am făcut tot posibilul să amânăm data cu o zi înainte. Şi s-a putut”.

“Vă mai aduceţi aminte care a fost rugăciuneape care aţi zis-o înainte ca soţul să fie învestit?”. “Îmi aduc aminte ca am fost in Israel şi m-am rugat la Dumnezeu să-i dea putere şi să nu se schimbe”, a spus Daciana.

Ce alte mărturisiri îi mai face Daciana Sârbu Florentinei Fântânaru, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest