Daciana Sârbu vorbeşte, în exclusivitate, despre "meseria" de soţie de premier!

 

Nu e uşor să ai pe umerii tăi soarta unei ţări întregi, însă familia şi cei dragi te pot face să treci mai uşor peste tot. Este şi cazul premierului Victor Ponta

“Îmi aduc aminte că am fost în Israel, înainte să fie investit, şi m-am rugat la Dumnezeu să-i dea putere şi să nu se schimbe, în rău, desigur. Să rămână cel pe care îl iubim. Nu e o viaţă liniştită, dar cele mai multe emoţii le-am avut la alegeri. Viaţa noastră s-a schimbat, desigur, pentru că Victor are acum grijă unei ţări întregi, presiunea este mare. Nu întotdeauna îi ies lucrurile aşa cum ar vrea, iar asta se vede când vine acasă".

Întrebata de echilibrul pe care îl arata mereu, Daciana a răspuns că totul este datorită celor dragi. "Echilibrul vine din familie, din dragostea celor din jur, din ceea ce fac. Asta e cel mai important: după o zi de muncă să vii acasă şi să îi revezi pe cei iubiţi şi să păstrezi momentele frumoase. Îmi doresc să ajut oameni, de aici vine şi dorinţa de a continua", a mai povestit soţia lui Victor Ponta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest