Dan Chișu, despre cuceririle lui: "Am o relație extraordinară cu fostele iubite!"

 
+2 click pentru
galerie

După cum spun chiar pasiunile lui acest lucru, Dan Chișu a trăit o viață ca în filme. Chiar dacă a avut multe relații de-a lungul vieții sale, actorul nu a ajuns la căsătorie cu niciuna dintre femeile care au trecut prin viața lui. Regizorul are 59 de ani, nu este căsătorit și nu are copii. 

În cadrul interviului din emisiunea "Dincolo de aparențe", Florentina Fântânaru l-a întrebat pe Dan Chișu dacă a cheltuit mulți bani cu femeile. Iată ce a răspuns artistul:

"La această întrebare mai bine tac și să creadă lumea că sunt prost, decât să vorbesc și să spulber orice îndoială. Nu știu dacă cineva poate să spună că a cheltuit bani cu femeile, sau că femeile i-au mâncat banii. Și nu știu dacă cumva s-ar întâmpla așa, cine ar avea curajul să recunoască, " a spus Dan Chișu.

Actorul a vorbit și despre femeile din viața lui.

“Ştiu foarte bine că am o relaţie extraordinară cu toate fostele mele iubite şi cred că au primit ceva de la mine. Nu  chestiuni materiale, case sau maşini, dar ne-am dat reciproc lucruri care nu ţin de chestiuni financiare,” a mai spus actorul, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest