Dan Chișu: "Prefer să nu răspund la întrebarea de ce am fugit toată viața de ipostaza de soț și de tată. Este problema mea!"

 
+2 click pentru
galerie

Dan Chișu, actor, regizor, dar și producător, a fost invitatul special al ediției de sâmbătă, a emisiunii "Dincolo de aparențe". Actorul a mărturisit că la început, i-a fost frică să se apuce de film, deși și-a dorit foarte mult acest lucru. Însă Dan Chișu, nu a fost atât de deschis la capitolul viață personală și a evitat să vorbească despre acest subiect. 

"Probabil nu am început să fac acest lucru pentru că mi-a fost frică. Aveam acea fascinație, a existat acel drog la televiziuni. Știu că este o chestie legată de orgoliul personal, dar și de orgoliul financiar, pentru că eu mi-a produs singur emisiunile. Practic trăiam din propria mea capacitate de a aduna publicul, nu eram salariatul unui post, dacă emisiunea mea nu făcea rating, dispărea de pe post. Dar nu regret deloc că am ales această cale pentru că am avut ocazia să călătoresc foarte mult. (...) Dar am ajuns la momentul în care îmi produc singur filmele. 
Eu cred în continuare că filmul trebuie să fie independent. La primul film, mi-a fost frică să o fac pe banii altora, pentru că nu am avut încredere în mine, "
a dezvăluit Dan Chișu, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars.

Actorul a evitat însă să vorbeacă despre viața sa persoală. 

"Prefer să nu răspund la întrebarea de ce am fugit toată viața de ipostaza de soț și de tată. Și dacă răspund oricum nu voi spune adevărul pentru că este problema mea, " a mai spus Dan Chișu, la  "Dincolo de aparențe".⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest