Destăinuiri emoţionante ale Mioarei Roman la “Dincolo de aparenţe”

 

Mioara Roman este invitata Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, prilej cu care i-a mărturisit realizatoarei Antenei Stars câteva frânturi din viaţa ei, dar şi faptul că în curând va lansa  cartea “Partea mea de adevăr”,  despre perioada tulbure dintre anii 1990-1991.

Acea perioadă, a mineriadelor, a fost considerată   de  Mioara Roman cea  mai grea din vieţii ei, în contextul în care Petre Roman era, la vremea respectivă, prim  ministru al României: ”“Eu am scos-o pe Oana din ţară cu un convoi umanitar. Şi a fost urmărită până în avion”, îi mărturiseşte invitata Florentinei Fântânaru. De altfel, Mioara Roman spune despre ea şi fostul ei soţ că: “am fost foarte fericiţi până-n Revoluţie”.

Despre relaţia cu Petre Roman,  Mioara Roman  afirmă: “Noi am fost un adevărat cuplu. Priveam în aceeeaşi direcţie, aveam aceleaşi idealuri, aceleaşi concepţii despre viata, aceleasi convingeri”.

Ce alte destăinuiri va mai face Mioara Roman, telespectatorii Antenei Stars vor afla în ediţie de duminică a emisiunii  “Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest