Elena Gheorghe: „Cel mai bun om pe care îl cunosc este soțul meu”

 
+2 click pentru
galerie

A crescut într-o familie cu tradiții puternice. Cu femei și bărbați cu un caracter de oțel. Încă de mică se uita cu admirație și respect la tatăl ei, un model de înțelepciune. Acum are langă ea un soț cu un suflet bun, un exemplu de echilibru și liniște

Lângă ei se simte o persoană extraordinară. Pentru Elena, familia este cel mai de preț lucru și un dar de la Dumnezeu.

„Oamenii înțelepți sunt destul de rari. Aș putea spune că tatăl meu este unul dintre ei și cred că l-a ajutat foarte mult și profesia. Fiind preot, el a reușit să înțeleagă foarte bine omul și să-l ducă pe drumul cel bun. Îți imaginezi câte aude în fiecare zi, de la fiecare om în parte. Preotul este medicul sufletului”.

Elena și soțul ei, Cornel, s-au cunoscut în urmă cu zece ani. Vorbește despre el cu o admirație debordantă și nu există zi în care să nu îi mulțumească lui Dumnezeu, că l-a adus în viața ei.

„Cel mai bun om pe care îl cunosc și cel mai corect, este soțul meu, Cornel. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât un dar întâlnindu-l. De când sunt cu el, am învățat să fiu și eu mai bună, mai calmă, mai echilibrată și aș putea spune că mi-am găsit liniștea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest