Emil Mitrache, dezvăluire ULUITOARE: "Am avut peste 400 de partenere"

 
+2 click pentru
galerie

Emil Mitrache a declarat, duminica, la emisiunea "Dincolo de aparente", de la Antena Stars, ca a avut peste 400 de partenere pe scena. Actorul spune ca nu a apucat sa se indragosteasca de niciuna.

"Succesul la fete vine odata cu varsta. Am avut noroc pentru ca am si jucat, astfel am intrat in contact. Cand filmam erau peste 3, 4 fete pe zi. Eu cred ca am avut peste 400 de partenere. Au fost peste 600 de episoade. Au venit actrite din tara si am jucat alaturi de ele. Nu puteam sa ma indragostesc de ele. Nu aveam cum intr-o zi, pentru ca erau doar roluri zilnice", a declarat Emil Mitrache.

Emil Mitrache face educatie sexuala cu fiii lui

"Nu mai stiu. Eu eram mic pe timpul aceluia. Nu aveam acces atunci la astfel de reviste. La Revolutie aveam 25 de ani, atunci nu vazusem deja destule. Am doi baieti si eu le raspund la toate intrebarile. Vorbesc cu ei si de sex si despre orice, nu este asta o problema. O sa fie cum vor ei. O sa afle de la mine sau de la prieteni. Fiul meu cel mare este putin mai timid. Nu e momentul sa vorbesc acum cu ei de romantism", a declarat Emil Mitrache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest