Florin Piersic Jr., invitatul special al Florentinei Fântânaru! "Aş juca în continuarea filmului Mărgelatu, dar cu nişte condiţii"

 

Duminică după-amiază, de la ora 13.00, telespectatorii Antenei Stars, au întâlnire cu Florentina Fântânaru şi invitaţii ei speciali la “Dincolo de aparenţe”. Cel care îi va face destăinuiri moderatoarei în ediţia de duminică va fi actorul Florin Piersic Jr.

El i-a povestit Florentinei episodul din viaţa lui nu tocmai fericit, când a hotarât să rămână la New York. Atunci lucra într-un restaurant iar patronul era un tip ciudat şi greu de înteles, actorul l-a înfruntat, a ieşit din clădire şi de ciudă, s-a aşezat pe marginea trotuarului şi a început să plângă. Întrebat de Florentina dacă ar accepta să joace într-o continuare a filmului “Mărgelatul”, filmul celebru în care tată lui a deţinut rolul principal, juniorul a spus că ar accepta însă doar în anumite condiţii.

Care sunt acestea, dar şi ce alte poveşti mai are de actorul de spus, telespectatorii Antenei Stars vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest