Fuego, la Dincolo de aparențe, mărturisire francă: Care este cea mai bună glumă despre el

 

“Care este cea mai mare durere a lui Fuego? Să-l pui într-o cameră cu zece brazi şi să-I dai doar un singur glob”, este gluma preferată a lui Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, invitatul Florentinei Fântânaru, de duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

“Tu în continuare împodobeşti bradul cu mama ta?” a vrut să ştie gazda emisiunii. ”Din păcate, nu. De mulţi ani nu mai fac Crăciunul în familie pentru că atunci am multe concerte atunci. În ianuarie e pentru mine Crăciun”, spune cântăreţul. Despre admiratoarele sale Fuego declară că nu îl asaltează cu bileţele de dragoste şi nici cu numere de telefon, ci cu daruri: “Primesc fel de fel de cadouri şi la scenă, şi la cabină. De exemplu, la Chişină, la ultimul concert de acolo, am primit o pereche de pantofi numărul 44 deşi eu port 41”, declară cu umor Paul. Tot o întâmplare petrecută în capitala Republicii Moldova l-a marcat profund: “În timpul unui concert la Palatul National a fost o pană de curent de vreo 40 de minute. Să rămâi pe scenă, în întuneric, într-o sală plină nu e tocmai ce-ţi doreşti. Am strigat la oameni să-şi aprindă telefoanele mobile, s-a făcut lumină pe scenă şi de nervi am început să cânt: <ş-aşa-mi vine câteodată/ să dau cu cuţitu-n piatră> . Apoi am vorbit mai bine de jumătate de oră şi nimeni nu s-a ridicat să plece. Asta pentru mine a însemnat enorm”, adaugă cântăreţul.

Ce alte întâmplări neobişnuite a mai trăit Fuego, telespectatorii Antenei Stars vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, cu Florentina Fântânaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest