Lavinia Pârva la “Dincolo de aparențe“: “În momentul acesta cred că Ștefan este cel mai potrivit pentru mine”!

 

Cântăreaţa Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică jr. este invitata Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparenţe”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Moderatoarea a întrebat-o pe cântăreaţă când s-a simţit dărâmată psihic şi dacă a simţit nevoia să fie alinată de mama ei atunci când presa a aflat de relaţia  cu Ştefan.

O să audă mama asta acum pentru că sunt lucruri pe care nu i le-am spus niciodată pentru că am încercat să o protejez. Am avut o perioadă în care simţeam să fiu mai mult ca niciodată alături de mama”, spune Lavinia  care a început să plângă, iar interviul a fost oprit preţ de câteva minute. “Am încercat să o protejez , să-I spun că totul e bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar acum sunt bine”.

Un alt moment emoţionat din cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe” a fost şi acela în care Florentina Fântânaru a întrebat-o dacă i-a fost greu să-i cunoască pe cei doi copii ai lui Ştefan, Radu şi Violeta.
“Da, am fost foarte emoţionată în  momentul în care i-am cunoscut , însă lucrurile au decurs foarte, foarte, foarte normal şi natural de parcă ne cunoaşteam de-o viaţă. Iar eu fiind copilăroasă, plăcându-mi mult copiii, asta cred că m-a ajutat. Copiii au fost oarecum atraşi de mine”.

Despre relaţia ei cu Ştefan Bănică jr., frumoasa brunetă  mărturiseşte în emisiunea Antenei Stars,  că “Da, în momentul asta cred  asta că el este cel mai potrivit barbat pentru mine. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale. Pentru că există compatibilitate între noi, chimie, înţelegere. Ţi-am spus că omul de lângă tine trebuie să-ţi dea echilibru, iar el îmi dă acest echilibru!”

Ce a răspuns Lavinia atunci când Florentina a întrebat-o de un eventual duet cu iubitul ei, dar şi despre  faptul  că seamană fizic extraordinar de mult cu Andreea Marin, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe” 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest