Lili Sandu, mesaj pentru tinerelul iubit: “Îmi doresc o familie, îmi doresc un copil!”

 
+2 click pentru
galerie

Mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, Lili Sandu vorbeşte sâmbăta aceasta, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte de mai bine de doi ani cu modelul de talie mondială Silviu Tolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea. “Nu a fost nimic programat. Am fost prieteni, ne-am dat seama că simţim ceva unul pentru celălalt şi a urmat un curs firesc. A existat chimie între noi!”. Cât despre diferenţa de vârstă, ea va declara: “Noi nu am simţit decât în momentul în care vorbea lumea despre asta. Chiar dacă par matură, eu sunt o femeie copilăroasă!”, va mai spune Lili Sandu.

Întrebată dacă se simte pregătită pentru a avea un copil, artista va răspunde: “Îmi doresc o familie, îmi doresc un copil, însă ştiu că asta este o responsabilitate uriaşă. Nu sunt genul de femeie care ar face un copil doar pentru că trăim într-o societate în care dă bine să ai un copil. Sufleteşte vorbind sunt mult mai pregătită sufleteşte şi psihic decât aş fi fost acum câţiva ani, însă las asta în voia divinităţii, într-un fel, pentru că o să se întâmple, cu siguranţă! Simt asta!”, îi va mărturisi Lili Florentinei.

Despre schimbările care au intervenit în vieţile amândurora de când au păşit în această relaţie, despre ce au învăţat unul de la celălalt şi cum au fost primiţi în familiile lor, Lili Sandu vorbeşte sâmbăta aceasta, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest