Lora mărturisește adevărul despre relația cu Dan Badea: "Nu a fost iubirea dintre o soție și soțul ei"

 

Sâmbătă, de la ora 13.00, Lora trece "Dincolo de aparente”, cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars. Jurata de la "Next Star" și unul dintre concurenții show-ului "€œTe cunosc de undeva” îi mărturisește gazdei emisiunii adevărul despre divorțul de Dan Badea.

Lora a spus că odată cu semnarea actului de divorț "œeu am semnat o prietenie, un adevăr, o eliberare, o acceptare. El, fostul meu soț, a înțeles. El se aștepta că la un moment dat să se întâmple asta. Eu întotdeauna l-am iubit pentru că este un om bun, pentru că am trecut prin multe împreună, îl iubesc și-l voi iubi toată viața. Dar nu este iubirea dintre o soție și soțul ei. Am vrut să fie, crede-ma”, spune ea emoționată.

Ce alte mărturisiri va mai face Lora, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la 13.00, la "Dincolo de aparente”.

Duminică, actorul Emil Mitrache, zis și Americanu'€™, va fi invitatul Florentinei Fântânaru, la Antena Stars. Actorul povestește cu mult drag despre perioada în care a stat acasă, în concediul de maternitate, dar și despre preocupările lui în această perioadă. Care sunt acestea, telespectatorii le vor afla duminică, de la ora 13.00, la "€œDincolo de aparente”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest